Загарбники продовжують руйнувати Маріуполь, аби стерти сліди злочинів – міськрада

Загарбники продовжують руйнувати Маріуполь, аби стерти сліди злочинів – міськрада

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому Маріуполі російські військові продовжують зносити пошкоджені ними будинки, аби приховати сліди своїх злочинів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Окупанти продовжують знищення будинків. Ось як зносять домівки маріупольців по вул. Купріна, 63 та 65. Так рашисти знищують сліди своїх злочинів. А з ними наші квартири, спомини, минуле життя… Звісно можна розібрати все до фундаменту, але не можна стерти нашу пам'ять», - йдеться у дописі.

У міськраді підкреслили, що містяни пам’ятають про затишний український Маріуполь та знають, хто його нещадно нищив, тому росіяни обов’язково відповідатимуть за свої вчинки.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване ворожими обстрілами. Знищені та зруйновані підприємства, міська комунальна інфраструктура, школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки.

Читайте також: Маріупольцям про знесення їхніх будинків повідомляють лише за день - Андрющенко

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Загарбники також продовжують зносити пошкоджені ними будинки, щоб сховати сліди своїх злочинів. Нещодавно з’явився список будинків, які загарбники планують знести у Маріуполі цього року, він налічує 136 багатоповерхівок.

Фото: Маріупольська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-