Синєгубов розповів про ситуацію з опаленням на Харківщині

Синєгубов розповів про ситуацію з опаленням на Харківщині

Укрінформ
На Харківщині станом на 10 листопада запущено більше 80% котелень і теплових пунктів, але ситуація з опаленням у населених пунктах різниться.

Про це повідомив в ефірі телемарафону “Єдині новини” голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“По області, включаючи місто Харків, у нас запущено 435 котелень і теплових пунктів, це 83% від усієї кількості. Однак поряд із цим у кожному населеному пункті ситуація своя”, - сказав Синєгубов.

Він зазначив, що у місті Вовчанськ відсутнє газопостачання, яке залежало від росії. У Куп’янську котельні цілі, і частину з них уже запустили, в Ізюмі запускають 6 котелень із 22 (решта зруйновані російськими обстрілами та авіаударами).

Читайте також: Майже 60% усіх об’єктів уже підключені до тепла - Шмигаль

За даними Ізюмської міської ради, минулого тижня в місті запустили першу котельню, що дало змогу подати тепло до 17 багатоквартирних будинків. Цього тижня запускають інші котельні. Всього будуть опалюватися 70 багатоповерхівок із 198.

Як повідомляв Укрінформ, звільнене місто Вовчанськ на Харківщині залишилося без газопостачання, тому опалення в багатоповерхівках не буде, і їх мешканцям пропонуватимуть евакуюватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-