Майже 60% усіх об’єктів уже підключені до тепла - Шмигаль

Майже 60% усіх об’єктів уже підключені до тепла - Шмигаль

Відео
Укрінформ
Наразі майже 60% усіх об’єктів інфраструктури по країні вже підключені до теплопостачання.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль сказав на засіданні уряду, передає Укрінформ із посиланням на Телеграм глави уряду.

"Опалювальний сезон розпочався, попри обстріли, диверсії, кібератаки, які вчиняє росія. Майже 60% усіх об’єктів по країні вже підключені до тепла", - зазначив Шмигаль.

За його словами, південні регіони підключають повільніше, але цей процес там теж розпочато. У п’яти областях рівень підключення до тепла становить більш ніж 85%, а ще у двох регіонах він уже сягнув 100%.

Читайте також: Україна отримала від партнерів 700 генераторів – Шмигаль

"Уряд, енергетики, місцева влада та комунальники паралельно продовжують підготовку до зими. Закуповуємо резервне обладнання, готуються додаткові пункти обігріву", - додав Прем'єр-міністр.

«Зараз російські терористи сконцентрувалися на знищенні систем генерації та розподілу електроенергії. Тому, на жаль, ми не можемо виключати й подальші удари по системах водо- і теплозабезпечення», - додав Шмигаль.

Як повідомлялося, уряд активно веде переговори з міжнародними партнерами про доставку в Україну необхідного обладнання та техніки, аби швидко відремонтувати пошкодження та бути готовими до різних ситуацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-