У Вінниці розпочався форум цифрових громад

У Вінниці розпочався форум цифрових громад

Фото
Укрінформ
У Вінниці 7 листопада в рамках українського тижня регіональної цифрової трансформації Digital Regions Week розпочався форум цифрових громад.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

«З чого почати, щоб цифрозувати свою громаду? Де знайти ресурси? Як зробити якісно і корисно для людей? Форум цифрових громад сьогодні дасть відповідь на усі питання голів вінницьких громад», - написав Борзов.

Як повідомили Укрінформу у Вінницькй ОВА, регіональний Форум цифрових громад проводиться Міністерством цифрової трансформації України, Вінницькою ОВА та ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини». Форум покликаний сприяти впровадженню цифрових рішень та інновацій для покращення взаємодії влади та громадян на регіональному та місцевому рівнях у Вінницькій області.

Читайте також: Хакатон Kyiv Tech Summit об’єднав понад 200 українських ІТ-спеціалістів

Програмою форуму передбачені ознайомлення з презентаціями «Дія.Цифрова громада» та Індексом цифровізації громад, обговорення результатів та планів цифровізації Вінницького регіону, а також знайомство з кращими практиками надання сучасних послуг в умовах воєнного часу.

Окрім того, учасникам форуму представлять інструменти електронної демократії та урядування, їх актуальність, виклики та реалізація, а також розгялалтимуться особливості інформатизації громад в умовах воєнного часу.

Зокрема, обговорюватимуться особливості реалізації програми цивровізації регіону «Електронна Вінниччина».

Проведення Форуму передбачене в межах проєкту «Digital Вінниччина: цифрові рішення для розвитку громад», який реалізується за програмою «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)», що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-