На Харківщині оголосили підозру службовцю лісгоспу - постачав військам рф деревину

На Харківщині оголосили підозру службовцю лісгоспу - постачав військам рф деревину

Укрінформ
Правоохоронці повідомили про підозру службовцю лісгоспу, який допомагав російським загарбникам розкрадати ліс у Вовчанську Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це Харківська обласна прокуратура повідомляє в Телеграмі.

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 34-річному жителю Вовчанська за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, службовець державного підприємства «Вовчанське лісове господарство» у липні пішов на співпрацю з ворогом.

«Нова влада» запропонувала йому підвищення: обійняти посаду головного інженера фейкового «Вовчанського лісгоспу», на що колаборант погодився.

Читайте також: У визволеній Боровій на Харківщині оголосили підозру «народному міліціонеру»

Крім того, фігурант агітував колег працювати на ворога та обіцяв зарплату в російських рублях. Він також «модерував» відновлення роботи лісгоспу із заготівлі деревини, налагодивши її постачання російським військам для будівництва бліндажів та фортифікаційних споруд.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді на Харківщині оголосили про підозру 45-річній жінці, яка очолювала в Балаклії «відділ освіти», створений російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-