Ткаченко у Кропивницькому відвідав реконструйовану музичну школу

Ткаченко у Кропивницькому відвідав реконструйовану музичну школу

Фото
Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко відвідав у Кропивницькому музичну школу №1 ім. Г.Г.Нейгауза, будівля якої є пам'яткою архітектури та містобудування і була реконструйована.

Про це у Фейсбуці повідомляє Кропивницька міська рада, передає Укрінформ.

«Першим пунктом програми візиту міністра до Кропивницького стала музична школа №1 ім. Г.Г.Нейгауза. Минулого року в музичній школі завершилася масштабна реконструкція приміщення, сама будівля належить до пам'яток архітектури та містобудування», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: МКІП проведе захід-роз’яснення щодо перенесення памʼяток радянської спадщини - Ткаченко

У міськраді зауважили, що під час ремонту у музичній школі повністю замінили інженерні мережі, вікна та двері, частково провели реконструкцію системи вентиляції.

Робоча поїздка Олександра Ткаченка до Кропивницького / Фото: Кропивницька міська рада

«В деяких кімнатах встановлені сучасні рекупераційні системи, що підтримують у класах комфортний мікроклімат; додатково облаштовано шумоізоляцію стін та дверей; утеплено та облаштовано горище та пожежні виходи, і чи ненайголовніше — реставрація інтер'єрів проходила зі збереженням старовинних елементів декору. Важливим елементом цих ремонтних робіт стало облаштування внутрішнього дворика школи із літнім концертним майданчиком», - поінформували у міській раді.

Читайте також: Ткаченко закликає українців відвідати оперу під час війни

Вартість ремонтних робіт становила 14,7 млн грн. Наразі музична школа працює у дистанційному режимі, серед її учнів багато дітей ВПО.

Як повідомлялося, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко сьогодні перебуває з робочою поїздкою у Кропивницькому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-