Загарбники перевезли «адміністрацію» Херсонщини на лівий берег Дніпра

Загарбники перевезли «адміністрацію» Херсонщини на лівий берег Дніпра

Укрінформ
Окупаційну адміністрацію Херсонської області росіяни перенесли на лівий берег Дніпра.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«Ворог активно готує місто до вуличних боїв та перевозить свої фейкові установи на лівий берег. Водночас колаборанти вивезли свої родини до Криму під приводом «евакуації через обстріли ЗСУ», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що таким чином правий берег міста залишився без колаборантів та гауляйтерів. Тепер на правому березі лишились лише окупаційні війська та місцеві мешканці.

Читайте також: росія може влаштувати теракти із підривом будинків на Херсонщині - Генштаб

Центр національного спротиву закликає місцевих за можливості залишити місто й виїхати на підконтрольну Києву територію, щоб не ставати заручниками ворога.

Як повідомляв Укрінформ, заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України бригадний генерал Олексій Громов не виключає, що російські війська під час евакуації з Херсонщини здатні влаштувати там теракти із підривом житлових будинків.

Читайте також: На Херсонщині ЗСУ ведуть активну оборону - Маляр

Керівник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич просить жителів тимчасово окупованої області ігнорувати заклики російських загарбників про так звану евакуацію. За його словами, ворог хоче взяти херсонців у заручники та використовувати їх як «живий щит».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-