Штайнмаєру на Чернігівщині розповіли, як розвертали російські танки

Штайнмаєру на Чернігівщині розповіли, як розвертали російські танки

Фото
Укрінформ
Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр під час візиту до України побував на Чернігівщині і передав очільнику Корюківської громади контакти міста, яке може стати партнером.

Про це повідомив у Телеграмі голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус, передає Укрінформ.

“Чи могла уявити собі спалена у 1943 Корюківка, що в 2022 році розповідатиме Президенту Німеччини про те, як відчайдушно розвертала російські танки”, - написав очільник ОВА.

Штайнмаєр відвідав Чернігівщину / Фото: Чернігівська ОВА

За його словами, Штайнмаєр передав очільнику Корюківської громади Ратану Ахмедову контакти міста, що може бути партнером.

“Це дуже важливий крок для налагодження ділових відносин, що обов'язково стануть в нагоді, як тільки ми переможемо. А може й раніше", - зазначив Чаус.

Читайте також: Штайнмаєр - українцям: Ви можете розраховувати на Німеччину

Він додав, що кожного тижня в області перебуває чимало іноземних делегацій, більшість переймаються проблемами Чернігівщини і повертаються до неї, як наприклад, Надзвичайний і Повноважний Посол ФРН в Україні Анка Фельдгузен.

Як повідомляв Укрінформ, президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, який прибув з візитом до України у вівторок, 25 жовтня, заявив, що український народ може розраховувати на допомогу його країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-