У Радомишльській громаді на Житомирщині підготували 10 об’єктів для інвестування

У Радомишльській громаді на Житомирщині підготували 10 об’єктів для інвестування

Укрінформ
У Радомишльській громаді Житомирської області підготували 4 земельні ділянки та 6 об’єктів нерухомості для інвестування.

Про це Укрінформу повідомили Програмі «U-LEAD з Європою».

Як зазначається, від серпня команда громади спільно з експертами U-LEAD працювала над розробкою інвестиційного паспорта, узагальнила й оновила інформацію про десять об’єктів і шукає інвесторів для ефективного їх використання.

У громаді детально описали об’єкти та зібрали всю необхідну інформацію для перспективних інвесторів. Зокрема, три земельні ділянки у Радомишлі й одну у селі Кочерів, на трасі Київ-Чоп, фахівці пропонують використовувати для розвитку логістичних та транспортних потужностей, будівництва ринкової інфраструктури й промисловості.

“Ділянки мають вигідне розташування. Міжнародна траса, поруч місто та села, де є робоча сила. Частина ділянок має підведені інженерні мережі. Ми вивчили ці об’єкти та зібрали дані, які допоможуть інвесторам прийняти рішення”, - зауважила начальниця відділу економічного розвитку Радомишльської міської ради Олена Яцківська.

Читайте також: U-LEAD навчає громади особливостям просторового планування

Водночас шість об’єктів нерухомості, які пропонуються в інвестиційному паспорті, мають підведені інженерні мережі та розташовані у населених пунктах громади або поряд із ними.

“Радомишльська громада показує гарний приклад роботи над формуванням інвестиційного клімату. Зібрані дані допоможуть перспективним інвесторам прийняти рішення. Сьогодні важливо допомагати бізнесу розвиватись та зростати”, - зауважив керівник Регіонального офісу U-LEAD в Житомирській області Василь Невмержицький.

Презентація інвестиційного паспорта Радомишльської громади відбудеться 18 жовтня в межах ініціативи «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу в громадах», яку реалізує громадська організація «Клуб ділових людей Україна» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Крім того, 27 жовтня відбудуться презентації інвестпаспортів Малинської та Пулинської громад.

Читайте також: U-LEAD: громади можуть залучати інвестиції завдяки податковим пільгам для індустріальних парків

У 2022 році U-LEAD надає підтримку Бердичівській, Хорошівській, Брусилівській та Овруцькій громадам у розробці інвестиційних паспортів.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян та розширює можливості громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-