росіяни уночі били по Миколаєву ракетами С-300, зруйнували коледж та пошкодили музей

росіяни уночі били по Миколаєву ракетами С-300, зруйнували коледж та пошкодили музей

Відео
Укрінформ
Минулої ночі російські загарбники вкотре атакували Миколаїв та громади ракетами С-300 – влучили в музей, навчальний заклад, сільгосппідприємство та склади.

Про це повідомляє пресслужба обласної адміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вночі 29 вересня, близько 02:33, Миколаїв зазнав удару, попередньо, ракетою типу С-300. Відомо про влучання по відкритій території. Внаслідок чого пошкоджено цивільні об’єкти, зокрема музей та навчальний заклад. Постраждалих немає», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. Так, 28 вересня обстріли були у с. Червоний Яр, на околицях с. Лепетиха.

Читайте також: ЗСУ знищили на Запорізькому напрямку три ворожі ракетні комплекси С-300

Вночі 29 вересня, близько 02:25 обстрілів зазнало смт Березнегувате. Внаслідок обстрілів зруйновано складську будівлю. Також пошкоджено приватні будинки, об'єкти торгівлі й приватного підприємства. Інформація щодо жертв та постраждалих уточнюється.

Тривають обстріли й Широківської громади. Влучання зафіксовано за межами населеного пункту – в сільгосппідприємство, городи та дороги.

Своєю чергою пресофіцер Миколаївської ОВА Дмитро Плетенчук повідомляє, що росіяни ракетами С-300 зруйнували будівельний коледж у центрі Миколаєва.

Читайте також: Ворог вночі обстріляв Миколаїв, постраждали цивільні об’єкти

«Ворог продовжує знищувати навчальні заклади Миколаєва. Вночі, 29 вересня, ракетами С-300 пошкоджено будівельний коледж у центрі міста, постраждав і музей, який знаходиться неподалік. Ворог і надалі продовжує руйнувати все, до чого не може дотягнутися», - сказав Плетенчук.

Як повідомлялося, 19 вересня ворог здійснив ракетний обстріл промислової зони Південноукраїнської АЕС. Ударною хвилею пошкоджено будівлі АЕС, розбито понад 100 вікон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-