На Харківщині виявили тіло ще одного вбитого росіянами місцевого жителя

На Харківщині виявили тіло ще одного вбитого росіянами місцевого жителя

Фото
Укрінформ
У Черкаських Тишках Харківської області правоохоронці виявили тіло 58-річного місцевого жителя, якого вбили російські військові.

Як передає Укрінформ, про це Харківська обласна прокуратура повідомляє у Телеграмі.

"Прокурори Дергачівської окружної прокуратури Харківської області спільно з правоохоронцями провели огляд низки місць, де проживали російські військові під час тимчасового захоплення Липецької сільської територіальної громади, а у Черкаських Тишках ексгумували труп місцевого жителя", - ідеться у повідомленні.

Загарбники зайняли приміщення Слобожанської сільської ради, приміщення дитсадка і пошти у Липцях, ангари підприємства і будинок культури у селі Веселе.

"Повсюди на стінах намальовані латинські літери Z, сміття, бруд, недопалки та порожні пляшки з-під алкоголю — все те, що залишає після себе російська армія", - зазначили у прокуратурі.

У Черкаських Тишках Харківського району правоохоронці ексгумували труп 58-річного чоловіка. Його поховали односельчани на території приватного домоволодіння. За попередньою версією слідства, чоловіка вбили російські військові 21 квітня. Наразі тіло направили для проведення судово-медичної експертизи.

Читайте також: На Харківщині виявили 18 катівень і встановили тисячу військових злочинців

Слідчі дії проводились в рамках кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, у звільненому селі Липці Харківської області виявили чергову катівню, створену російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-