Псевдореферендум в Енергодарі: завезена масовка голосувала під виглядом працівників ЗАЕС

Псевдореферендум в Енергодарі: завезена масовка голосувала під виглядом працівників ЗАЕС

Укрінформ
росіяни влаштували фейкове голосування на псевдореферендумі біля захопленої Запорізької атомної електростанції, видаючи запрошених масовиків за персонал ЗАЕС.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НАЕК "Енергоатом" у Телеграмі.

"російські загарбники продовжують грати у «референдум» на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Чергову виставу вони влаштували біля Запорізької АЕС, видаючи запрошених масовиків за персонал атомної станції", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що група чоловіків у цивільному дочекалась закінчення зміни на станції та змішалася з її персоналом, який виходив після зміни. Дорогою ряджені роздавали інтерв’ю проросійським пропагандистським ЗМІ та вигукували слова підтримки росії та псевдореферендуму, після чого пішли до автобуса, в якому проводилося «голосування», і показово заповнили бюлетені.

Читайте також: Загарбники змусили до участі у псевдореферендумі лише 20% мешканців Мелітополя - мер

Як повідомлялося, за результатами опитування Центру соціологічних досліджень Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, 87% жителів Енергодара не підтримують приєднання Запорізької області до росії.

Енергодар знаходиться під контролем російських військових із 4 березня. Упродовж цього часу росіяни неодноразово обстрілювали місто та розташовану поряд Запорізьку АЕС, чинили психологічний тиск на місцевих жителів та викрадали співробітників атомної станції.

Фото: Енергоатом

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-