Обстріл Харківщини: за добу росіяни поранили шістьох людей

Обстріл Харківщини: за добу росіяни поранили шістьох людей

Укрінформ
На Харківщині за минулу добу поранення внаслідок російських обстрілів отримали шість людей, під ударами загарбників були чотири райони області.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА, Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Протягом доби окупанти обстрілювали Куп‘янський, Чугуївський, Ізюмський, Харківський, Богодухівський райони. У Чугуївському районі в с. Залізничне через обстріли виникла пожежа на одному з агропідприємств. Без постраждалих. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби госпіталізували 6 осіб. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості», - повідомив Синєгубов.

Він зазначив, що серед постраждалих - 19-річна дівчина в Харківському районі, 1 чоловік та 3 жінки в Куп’янському, 78-річний чоловік в Ізюмському районі.

Читайте також: На Харківщині затримали двох поліцейських-зрадників, їм «світить» довічне

Підрозділи піротехніків зведених загонів ДСНС продовжують розмінувальні роботи. «Протягом доби обстежили 26 га територій, знешкодили 1083 вибухонебезпечних предмети. Робимо все можливе, щоб якнайшвидше відновити критичну інфраструктуру», - повідомив голова ОВА.

Як повідомлялося, під час тимчасового захоплення частини Харківщини росіяни зруйнували багато медичних закладів, тож нині в цих районах є проблеми з доступом населення до медпослуг. Зокрема, критичні руйнування в Ізюмській лікарні, в Балаклії лікарня розграбована та замінована. Також гостро не вистачає лікарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-