На Херсонщині російські загарбники викрали ще 12 людей

На Херсонщині російські загарбники викрали ще 12 людей

Укрінформ
У Херсоні, Новій Каховці та у Скадовському районі російські загарбники викрали 12 людей, також правоохоронцям надходять повідомлення про масові викрадення в області росіянами легкового та вантажного автотранспорту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«У Херсоні, Новій Каховці та Скадовському районі військовослужбовці рф забрали в полон 12 людей», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російські агресори діяли за однією схемою: вривалися до квартир з обшуками, звинувачували господарів у проукраїнській позиції, відмові підтримки «нової влади» та відмові брати гуманітарну допомогу. Після чого військові рф надягали людям мішки на голови та виводили. Нині місцеперебування викрадених невідоме.

З Херсона, Олешок, Нової Каховки та сіл Бериславського району надходять повідомлення про масові викрадення російськими військовослужбовцями легкового та вантажного автотранспорту, а також пограбування окупантами будинків. Представники ворожої армії забирають з осель все, що має хоч якусь цінність, інформують у поліції.

Читайте також: У Чорнобаївці військові рф викрали волонтера, якого перед цим катували

У Херсоні на вул. Кулика окупанти зупинили автомобіль BMW з місцевими. Після проведення огляду машини військові під загрозою застосовування зброї примусили власника написати відмову від автомобіля.

У смт Нижні Сірогози озброєні військовослужбовці рф захопили приміщення казначейської служби та розпоряджаються майном на свій розсуд, повідомляють у поліції.

Читайте також: На Херсонщині російські загарбники викрали шкільну медсестру

Як повідомляв Укрінформ, станом на 31 серпня, згідно з офіційними даними, в полоні росіян залишалися 185 викрадених на Херсонщині цивільних.

На Херсонщині російські загарбники посилили масштаб фільтраційних заходів, кількість людей, яких викрадають військові рф, збільшується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-