На Херсонщині російські загарбники викрали шкільну медсестру

На Херсонщині російські загарбники викрали шкільну медсестру

Укрінформ
На Херсонщині у Верхніх Сірогозах загарбники викрали шкільну медсестру, а в Херсоні викрали чоловіка, побивши його та звинувативши у «нацизмі».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Представники силових структур рф забрали в полон жительку с.Верхні Сірогози. Жінка працювала медичною сестрою у школі. Нині її доля невідома», - йдеться у повідомленні.

У Херсоні озброєні представники силових структур рф провели незаконний обшук в оселі 54-річного чоловіка, погрожували та били господаря, звинувачували у «нацизмі». Після чого окупанти повели чоловіка у невідомому напрямку і нині його місце перебування невідоме.

Читайте також: Чим глибше просуваються ЗСУ, тим гучніше чути референдумні завивання - Херсонська ОВА

Також, як повідомляють у поліції, у Херсоні військові рф заволоділи територією та товаро-матеріальними цінностями приватного підприємства з надання послуг виробникам сільськогосподарської продукції. А у с.Степанівка, після проведення озброєними військовими рф незаконного обшуку в будинку місцевого жителя, з оселі зникло майно - комп’ютерна техніка, система відеонагляду, ігрові приставки, брендові парфуми та гроші. Крім того, окупанти пошкодили те майно, яке не змогли забрати з будинку.

За усіма фактами поліцейські розпочали кримінальні провадження за ст. 438 (Порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Чорнобаївці військові рф викрали волонтера, якого перед цим катували

Як повідомляв Укрінформ, 30 травня загарбники відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів; блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають жителів області, здійснюють масові мародерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-