Зеленський: Звільнена Харківщина повертається до життя, прийде час - все відбудуємо

Зеленський: Звільнена Харківщина повертається до життя, прийде час - все відбудуємо

Фото
Укрінформ
Звільнені від російських загарбників населені пункти Харківської області відновлюються - отримують продукти, ліки, пенсії, повертається енергозабезпечення й робота транспорту.

Про це зазначив Президент Володимир Зеленський у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

Зараз звільнені райони Харківщини нарешті можуть жити – надходять продукти, ліки, повертається енергозабезпечення, привезли пенсії, відновлюємо роботу транспорту, залізниці. Настане час – відбудуємо й усе, що зруйнували окупанти”, - розповів Зеленський.

Він також висловив упевненість, що настане день, коли зможе це саме сказати про всі інші міста, які нині тимчасово захоплені росіянами.

І про Херсон, і про Бердянськ, і про Донецьк, і про Луганськ, і про Маріуполь. Звичайно, і про Крим. Україна повернеться. Україна переможе!”, - підкреслив Президент.

Читайте також: Між Донеччиною і Харківщиною почав курсувати поїзд

Глава держави опублікував традиційну підбірку фото з зафіксованими наслідками повномасштабної російської агресії проти України.

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області з 15 вересня Укрзалізниця запустила рейковий автобус, що курсуватиме між Харковом та визволеною від загарбників Балаклією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-