На Київщині знайшли тіла ще двох закатованих росіянами чоловіків

На Київщині знайшли тіла ще двох закатованих росіянами чоловіків

Фото, відео
Укрінформ
У лісосмузі поблизу села Мироцьке Київської області добровольчі формування територіальних громад виявили на покинутих позиціях російської армії тіла двох закатованих загарбниками чоловіків.

Як передає Укрінформ, про це начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив у Телеграмі.

"Зав’язали очі, мучили, стратили. Тіла двох закатованих окупантами чоловіків знайшли на позиціях армії росії. Представники місцевої ДФТГ перевіряли ліс та виявили останки загиблих. Захоронення знаходилось у лісосмузі поблизу села Мироцьке в Бучанському районі Київщини, де попередньо ми знайшли вже 18 вбитих росіянами цивільних", — зазначив він.

Так, за даними Нєбитова, в одній з ям поряд із бліндажами солдатів російської федерації знаходилося тіло чоловіка із зв'язаними руками, з натягнутою на обличчя шапкою та зав'язаним на шиї скотчем. У кишені загиблого знайшли окуляри для зору.

Читайте також: Воєнні злочини рф в Україні: Чехія закликає негайно створити трибунал

Другий убитий був одягнений у флісову кофту кольору хакі з шевронами Національної академії Служби безпеки України. У чоловіка на безіменному пальці знаходилася золота обручка.

Поліція Київської області працює над встановленням осіб убитих загарбниками громадян.

Читайте також: Родичі впізнали загиблого бійця з синьо-жовтим браслетом із масового поховання в Ізюмі

Як повідомляв Укрінформ, у червні поряд із селом Мироцьке було виявлене масове захоронення мирних жителів, яких загарбники стратили пострілами в голову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-