Родичі впізнали загиблого бійця з синьо-жовтим браслетом із масового поховання в Ізюмі

Родичі впізнали загиблого бійця з синьо-жовтим браслетом із масового поховання в Ізюмі

Укрінформ
Рідні впізнали загиблого військового із синьо-жовтим браслетом, тіло якого ексгумували з братської могили під Ізюмом: це Сергій Сова з Нікополя, боєць 93-ї бригади «Холодний Яр».

Про це повідомляє у Фейсбуці Обласний інформаційний штаб Дніпропетровщини, передає Укрінформ.

«Стало відомо, що рука з синьо-жовтими браслетами з поховання в Ізюмі - це фрагмент тіла військового з Нікополя. Ця фотографія з процедури ексгумації облетіла весь світ – вражаючий знімок почорнілої руки із браслетом патріотичного кольору. Мешканка Нікополя Оксана Сова упізнала свого чоловіка за татуюванням на тілі. ЇЇ коханий - 36-річний боєць нашої славетної 93-ї бригади «Холодний Яр» Сергій Сова», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у героя залишилося двоє дітей.

Як повідомляв Укрінформ, 16 вересня Президент Володимир Зеленський заявив, що на місці масового поховання у визволеному Ізюмі виявлені понад 400 тіл, зокрема, з ознаками тортур. Серед виявлених загиблих є діти та військові Збройних сил України.

Читайте також: Ексгумація похованих під Ізюмом триватиме близько двох тижнів – мер

Під час перших ексгумацій в об’єктив фотокамер потрапила рука, ймовірно, закатованого чоловіка з патріотичними браслетами. Фотографія руки дуже швидко поширилася в мережі та стала своєрідним символом, який показує звірства, що загарбники чинили в Ізюмі.

Станом на вечір 19 вересня ексгумовано вже 146 тіл загиблих унаслідок катувань і російських обстрілів в Ізюмі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-