Мешканцям деокупованої Харківщини почали видавати разову грошову допомогу

Мешканцям деокупованої Харківщини почали видавати разову грошову допомогу

Укрінформ
На звільнених територіях Харківської області запустили пілотний проєкт з видачі разової грошової допомоги людям, які були змушені жити під окупацією.

Про це віцепрем’єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На звільнених територіях Харківщини запустили пілотний проєкт: разову грошову допомогу людям, які були змушені жити під окупацією. Сьогодні почали платити по 1200 грн кожному готівкою у перших населених пунктах деокупованої Харківщини», - написала Верещук.

Вона подякувала Товариству Червоного Хреста України та Міжнародному Комітету Червоного Хреста за фінансову підтримку проєкту, а Укрпошті - за організацію доставки та роздачі грошей.

«Дякую керівнику області Олегу Синєгубову та його команді за підтримку проєкту», - додала віцепрем’єр-міністр.

Читайте також: ЗСУ тримають позиції на Харківщині так міцно, що загарбники панікують - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, Верещук, яка перебувала з робочою поїздкою на Харківщині, зазначила, що влада має забезпечити внутрішньо переміщеним особам належні умови взимку. Вона також закликала місцеву владу та керівників місць компактного проживання ВПО допомогти людям отримати виплати на деокупованих територіях.

Фото: Телеграм Ірини Верещук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-