ЗСУ тримають позиції на Харківщині так міцно, що загарбники панікують - Зеленський

ЗСУ тримають позиції на Харківщині так міцно, що загарбники панікують - Зеленський

Відео
Укрінформ
На звільненій території Харківської області українські сили стабілізують ситуацію та міцно тримають позиції. російські загарбники відчутно панікують.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

"Харківська область: стабілізуємо ситуацію, тримаємо позиції. Міцно. Настільки міцно, що окупанти відчутно панікують. Що ж, ми попереджали: варіантів у російських військових тільки два - втеча з нашої землі або полон", - сказав глава держави.

Також Зеленський підкреслив, що у колаборантів варіанти схожі: або вони спробують утекти, проте, на його думку, ще невідомо, чи впустить їх росія на свою територію, навіть якщо дала свій паспорт, або ж вони будуть засуджені згідно з чинним законодавством України.

Президент подякував Національній поліції за швидке відновлення правопорядку на щойно звільненій від російських військ території, і СБУ за те, що "працює тепер помітно результативніше".

"На можу розкривати всіх деталей, але завдяки СБУ зараз маємо впевненість, що в окупантів не буде жодної опори на українській землі", - поінформував Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Темп надання партнерами допомоги Україні має відповідати темпу нашого руху

Як повідомлялося, майже всю Харківську область звільнено від російських військ. Після більш як п'яти місяців окупації російські війська залишили в регіоні зруйновані будинки, катівні та масові поховання.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-