У Дніпрі відкрився перший територіальний центр соцобслуговування «Наш Краматорськ»

У Дніпрі відкрився перший територіальний центр соцобслуговування «Наш Краматорськ»

Фото
Укрінформ
У м.Дніпрі відкрився перший територіальний центр соціального обслуговування, відділення соціальних послуг «Наш Краматорськ». Тут евакуйовані на Дніпропетровщину мешканці Краматорська можуть отримати всебічну допомогу.

Про це у Телеграмі повідомила Краматорська міська рада, передає Укрінформ.

«Відтепер частинка нашого Краматорська є у місті ракетобудівників та відкривачів Космосу — наше перше представництво відкрило свої двері в привітливому Дніпрі, що тимчасово прихистив та обігрів серця тисяч краматорців», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до цього центру можуть звертатись усі краматорці, що перебувають у Дніпрі та Дніпропетровській області.

У міськраді додали, що у центрі реєстратори спілкуються з мешканцями міста, що тимчасово виїхали, аби визначитись із тим, якої допомоги ті потребують. Інші спеціалісти розважають малечу, аби батьки могли швидко владнати необхідні справи. Також працює кабінет лікаря-терапевта від Центру сімейної медицини №1 Краматорська.

Центр «Наш Краматорськ» працюватиме з 9 до 17 години з понеділка по п’ятницю та з 9 до 15 - у суботу. Знайти його можна буде у Соборному районі Дніпра, по Бульвару Слави, 12.

«Ніхто не залишиться з бідою наодинці! Ми разом усе подолаємо! Краматорськ, Україна», - запевнили у міськраді.

Читайте також: У Тернополі відкрили центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь»

Як повідомляв Укрінформ, за словами Краматорського міського голови Олександра Гончаренка, 17 вересня російські війська завдали удару по місту Краматорськ, відомо про трьох поранених. Населення просять евакуюватися у більш безпечні регіони.

Фото: Телеграм Краматорської міської ради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-