У Тернополі відкрили центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь»

У Тернополі відкрили центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь»

Укрінформ
У Тернополі відкрили черговий центр комплексної підтримки переселенців «ЯМаріуполь».

Про це повідомила Донецька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Тепер і в Тернополі відкрито центр «ЯМаріуполь». Відсьогодні тут вже приймають перших маріупольців», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мета центру – надати максимальну підтримку. Адміністратор реєструє та визначає потреби маріпольців, аби взяти їх у роботу. На місці працює психолог та лікар, які надають консультації та рекомендації. Видаються гуманітарні набори – від продуктових до гігієнічних.

У центрі «ЯМаріуполь» у Тернополі є ігрова зона для дітей – це територія іграшок, розваг, цікавого дозвілля та можливість знайти нових друзі.

Розташований центр у Тернополі за адресою: вул. Площа Героїв Євромайдану, 9.

В ОВА нагадали, що нещодавно, 8 вересня, центр «ЯМаріуполь» запрацював у Черкасах. На сьогодні такі центри функціонують у обласних центрах і не тільки. Це міста Запоріжжя, Дніпро, Вінниця, Київ, Кропивницький, Хмельницький, Івано-Франківськ, Калуш, Одеса, Львів, Кривий Ріг. У Тернополі це відкрито вже 13-й подібний центр в Україні.

Читайте також: У Кривому Розі відкрили центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь»

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів.

Нині у захопленому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Фото: Донецька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-