У Кривому Розі відкрили центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь»

У Кривому Розі відкрили центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь»

Фото
Укрінформ
У Кривому Розі відкрили черговий центр комплексної підтримки переселенців «ЯМаріуполь».

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Кривій Ріг, зустрічай! Центр «ЯМаріуполь» вже приймає перших маріупольців… Супер команда працює під гаслом – надати максимум уваги, турботи та підтримки», - йдеться у повідомленні.

Зазначаться, що у Центрі зустрічають усіх з привітними усмішками, адміністратори реєструють та визначають потреби. Фахівці видають гуманітарні набори, а лікар, юрист, психолог консультують бажаючих.

Також у Центрі працює ігрова кімната, де вже весело проводить час малеча.

«Перші маріупольці приємно вражені. Адже центр дарує відчуття дому – таке рідне, тепле та маріупольське. А ще дає надію, що разом ми зможемо подолати все», - запевнили у міськраді.

У Кривому Розі центр «ЯМаріуполь» розташований на вул. Героїв АТО, 11; працює з 8:00 до 18:00, вихідний – неділя.

Читайте також: Центрами допомоги переселенцям «ЯМаріуполь» скористалися вже майже 100 тисяч людей

Як повідомляв Укрінформ, центри комплексної підтримки переселенців «ЯМаріуполь» вже відкрилися в Одесі, Івано-Франківську, Вінниці, Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Кропивницькому, Хмельницькому, Калуші та Львові.

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Фото: Телеграм Маріупольської міської ради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-