Центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь» відкриють у Хмельницькому

Центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь» відкриють у Хмельницькому

Укрінформ
Центр комплексної підтримки переселенців «ЯМаріуполь» відкриється у Хмельницькому.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Новий центр «ЯМаріуполь» незабаром відкриється у місті Хмельницькому. Про це домовилися очільники міст Вадим Бойченко та Олександр Семчишин. Символічно, що новий центр підтримки та допомоги маріупольців відкриє свої двері на вулиці Героїв Маріуполя", - написав радник мера.

За словами міського голови Маріуполя Вадима Бойченка, Хмельницький прийняв майже п‘ять тисяч маріупольців. Центри «ЯМаріуполь» продовжують з‘являтися у всіх тих містах, де сьогодні потребують допомоги маріупольці.

Як повідомлялося, аналогічні гуманітарні хаби «ЯМаріуполь» для переселенців вже відкриті і працюють у Вінниці, Запоріжжі, Дніпрі та Києві.

Читайте також: На підтримку маріупольських переселенців відкрили благодійний фонд

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомбили беззбройних жителів, блокували гуманітарну допомогу.

Місто практично зруйновано. За словами міського голови російські загарбники вбили понад 20 тис. мирних мешканців Маріуполя. Відповідно до списків, які вже верифікували, з Маріуполя вони депортували майже 40 тис. людей.

У тимчасово окупованому місті залишаються близько 100 тис. мирних жителів, до 24 лютого у місті проживало понад 400 тис. людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-