Обстріли Дніпра: від ворожих ударів пошкоджені 47 будинків

Обстріли Дніпра: від ворожих ударів пошкоджені 47 будинків

Фото
Укрінформ
У Дніпрі комунальні служби досі продовжують ліквідовувати наслідки ракетного удару. Загалом, у місті загарбники пошкодили 47 будинків.

Про це журналістам повідомили в Дніпровській міській раді, передає кореспондент Укрінформ.

"Масштаби руйнувань наразі більші, ніж були раніше. На сьогодні в нас пошкоджено 47 будинків, з них 4 - ОСББ. Пошкоджені вікна, покрівлі. Наразі ми продовжуємо роботи, наші комунальники затягують вікна плівкою навіть там, де наразі відсутні люди. Паралельно з цим ми одразу проводимо заміри та замовляємо вікна. Як тільки їх буде виготовлено - ми одразу приступимо до встановлення. Крім цього, ми ще й перевіряємо дахи та димові вентиляційні канали. Наразі вже визначились, де треба замінити чи відремонтувати дах, де покрівлю, а де вентиляційні канали. Всі роботи ми проводимо коштом міського бюджету”, - прокоментував директор департаменту житлового господарства ДМР Владислав Грицай.

Наслідки обстрілу Дніпра / Фото: Микола М'якшиков. Укрінформ

Від самого ранку на місці ракетного удару працювали дорожні служби, КП “Міськзеленбуд” та КП “Дніпровський електротранспорт”.

Читайте також: Від початку війни ворог випустив по Дніпропетровщині 180 ракет, пошкоджені 2000 будинків

В одному із будинків ОСББ внаслідок вибухової хвилі просіла та тріснула труба теплопостачання. Аварію вже ліквідували, і через кілька днів комунальники обіцяють відновити систему опалення.

Раніше повідомлялось, вночі по середмістю Дніпра росіяни скерували ракету. Ударили прямо по житловому кварталу. Поранений 72-річний чоловік. Він госпіталізований у важкому стані. Є руйнація адмінбудівель, магазинів, ринку, складів та житлових будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-