У Сєвєродонецьку окупаційна влада примушує людей безкоштовно прибирати сміття з вулиць

У Сєвєродонецьку окупаційна влада примушує людей безкоштовно прибирати сміття з вулиць

Укрінформ
Відеосюжети про наведення ладу на вулицях Сєвєродонецька виявились дешевою пропагандою окупантів – відтепер це безкоштовно робитимуть містяни по «чистих п’ятницях».

Про це в Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Протягом двох із половиною місяців на пропагандистських телеканалах виходили сюжети про «наведення ладу» на вулицях Сєвєродонецька. Запрошували жителів міста на оплачувані роботи із прибирання районів Сєвєродонецька. Гроші скінчилися. Втім, вихід знайдено – окупаційна влада влаштовує «Чисті п’ятниці»! На цей раз містян не запрошують, а примушують. Ще й безоплатно», - розповів Гайдай.

Читайте також: Тепла не буде в більшості міст Луганщини, захоплених рф після 24 лютого - Гайдай

За його словами, до акції «Чисті п’ятниці» насильно приєднуються колективи всіх підприємств та установ міста, які, як і решта його жителів, щоп’ятниці будуть виходити для прибирання.

«Що ще сєвєродончанам, які залишилися, подарував «руський мир»? Хіба що вирішувати нічого не потрібно – все вирішать за тебе. Сьогодні п’ятниця – вони починають», - зазначив очільник Луганщини.

Читайте також: В окупованому Сєвєродонецьку дітей вчать заочно, завдання роздають на шкільних подвір'ях – Гайдай

Як повідомлялось, два з половиною місяці тому російські війська захопили Сєвєродонецьк, в якому було понівечено 90 відсотків житлового фонду і повністю зруйновано комунальну інфраструктуру. Комунальну техніку, в тому числі спеціалізований автотранспорт для прибирання сміття вивезений в невідомому напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-