На Херсонщині загарбники викрали двох чоловіків, які намагалися вивезти свої родини

На Херсонщині загарбники викрали двох чоловіків, які намагалися вивезти свої родини

Укрінформ
У Каховському районі Херсонської області російські військові викрали двох чоловіків, які намагалися вивезти з загарбаної території свої родини.

Про це повідомляє поліція Херсонської області, передає Укрінформ.

«На тимчасово окупованих територіях щодня фіксують факти викрадення людей. Лише за добу стало відомо про 4 такі випадки», - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, під час спроби виїзду з окупованої території у Каховському районі російські військові захопили в полон 37-річного чоловіка. Він намагався вивезти членів своєї родини, проте загарбники випустили лише його матір та брата, а самого чоловіка захопили.

У тому ж районі російські військові захопили в полон 36-річного чоловіка, який намагався вивезти дружину і двох дітей на підконтрольну уряду територію. А у Херсоні загарбники викрали 53-річного чоловіка на його робочому місці.

Нині місцезнаходження усіх викрадених невідоме, зауважили у поліції.

Крім того, за інформацією правоохоронців, у Скадовському районі російські військові прибули до приміщення селищної ради, де пропонували виконуючій обов’язки селищного голови піти на співпрацю. Жінка відмовилася, після чого її силоміць вивели з робочого місця та деякий час "схиляли до співпраці", погрожуючи фізичною розправою їй та членам родини. Посадова особа знов відмовилася, після чого окупанти її відпустили, але погрожувати повернутися. Військові рф забрали з приміщення селищної ради комп’ютерну техніку та документацію, зазначають у поліції.

Читайте також: СБУ повідомила про підозру заступниці «гауляйтера» Херсонщини

Як повідомляв Укрінформ станом на 31 серпня було відомо, що у полоні росіян перебувають 185 викрадених на Херсонщині цивільних.

Останні тижні на Херсонщині російські загарбники посилили масштаб фільтраційних заходів, кількість людей, яких викрадають військові рф, збільшується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-