На Херсонщині військові рф викрали з храму священника

На Херсонщині військові рф викрали з храму священника

Укрінформ
На Херсонщині військові рф викрали з різних населених пунктів сімох мирних людей, зокрема, з храму в Херсонському районі забрали місцевого священника, також відомо про катування викраденого жителя Каховського району.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«В області зафіксовані викрадення 7 мирних мешканців… у Херсонському районі озброєні російські військові викрали з храму священника та двох місцевих жителів» - йдеться у повідомленні.

Також відомо, що у Каховському районі російські військові захопили в полон жителя одного з сіл, відомо, що чоловіка катують. Як інформують у поліції, у Голій Пристані та Новій Каховці військовослужбовці рф викрали двох чоловіків, а в Херсоні - жінку.

Читайте також: російський пропагандист очолив «кафедру журналістики» в Херсоні

Як повідомляв Укрінформ, відомо, що станом на 31 серпня у полоні росіян досі залишаються 185 викрадених на Херсонщині цивільних. Правозахисники розробили рекомендації, куди повідомляти про викрадення на захоплених територіях.

Останні тижні на Херсонщині російські загарбники посилили масштаб фільтраційних заходів, кількість людей, яких викрадають військові рф, збільшується.

Чим більше розголосу про викрадену людину на захоплених рф територіях Херсонської та Запорізької областей, тим більше шансів, що вона залишиться живою, зазначав заступник постійного представника Президента України в АРК Денис Чистіков.

30 травня загарбники відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів; блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають жителів області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-