Глава держави попередив місцеву владу, аби на публічних заходах не було бойової зброї

Глава держави попередив місцеву владу, аби на публічних заходах не було бойової зброї

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що йому доповіли про затримання двох осіб, причетних до трагічного інциденту в Чернігові.

Як передає Укрінформ, про це він заявив у своєму вечірньому відеозверненні.

“Сьогодні отримав доповідь про те, що за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення були затримані двоє осіб, які безпосередньо причетні до трагічного інциденту в Чернігові. Той, хто дав наказ відвезти бойову зброю на публічний міський захід. І той, хто дозволив дитині взяти зброю до рук”, - повідомив Зеленський.

Він додав, що кримінальне провадження - у Державного бюро розслідувань.

“Іще раз попереджаю всіх представників влади та правоохоронних органів на місцях: пильнуйте, щоб на публічних заходах не було бойової зброї та інших небезпечних засобів. Життя людей – це спільна відповідальність усіх, хто повинен гарантувати безпеку”, - наголосив Президент.

Читайте також: Зеленський наполягає на якнайшвидшому встановленні причин вибуху в Чернігові

Як повідомлялось, учора, 3 вересня, у Чернігові приблизно о 13:30 пролунали вибухи. Як з'ясувалося, біля художнього музею відбувалася виставка боєприпасів, один із яких здетонував. Спершу повідомлялось, що внаслідок вибуху травмувалися шестеро дітей. Дворічного хлопчика, який постраждав від вибуху на виставці боєприпасів, оперували майже сім годин.

Згодом голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус повідомив, що кількість потерпілих, які звернулися по медичну допомогу після вибухів на виставці боєприпасів у Чернігові, зросла до 15 - серед них восьмеро дітей та семеро дорослих.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-