Зеленський наполягає на якнайшвидшому встановленні причин вибуху в Чернігові

Зеленський наполягає на якнайшвидшому встановленні причин вибуху в Чернігові

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликав правоохоронців якнайшвидше з’ясувати причини і встановити винних у вибуху на виставці в Чернігові та не допускати подібних ситуацій у майбутньому.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Маємо сьогодні абсолютно неприпустиму подію в місті Чернігів. Вдень на публічному заході в центрі міста пролунав вибух, спрацював гранатомет. Серед постраждалих – діти. Маленький хлопчик зараз у важкому стані в реанімації. Правоохоронці мають якнайшвидше з’ясувати, чому це сталося, хто приніс бойову зброю на цей міський захід. Усі винні мають бути притягнуті до відповідальності. І будуть», - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Журналісти зафіксували момент вибуху на виставці у Чернігові

Глава держави також закликав представників місцевої влади по всій країні, усіх правоохоронців дуже уважно пильнувати, щоб подібні ситуації ніде ніколи не повторювалися.

Як повідомлялося, у неділю у Чернігові на Валу на виставці боєприпасів біля історичного музею близько 13:30 пролунав вибух. Станом на 14 годину було відомо про двох постраждалих дітей. За даними голови ОВА В’ячеслава Чауса, 2-річний хлопчик перебуває у реанімації.

За попередніми даними, у руках одного з дітей вибухнув ручний протитанковий гранатомет. На місці надзвичайної події працюють правоохоронці.

За інформацією ЗМІ, кількість постраждалих унаслідок вибуху гранатомету на виставці біля музею у Чернігові зростає: стало відомо про четверту поранену дитину, а також травмувалися кілька дорослих.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-