Вибух у Чернігові: кількість травмованих зросла до 15, з них восьмеро – діти

Вибух у Чернігові: кількість травмованих зросла до 15, з них восьмеро – діти

Укрінформ
Кількість потерпілих, які звернулися по медичну допомогу після вибухів на виставці боєприпасів у Чернігові, зросла до 15 людей - серед них восьмеро дітей та семеро дорослих.

Про це в ефірі телемарафону розповів голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, передає Укрінформ.

Так, станом на середину дня 4 вересня у лікарні перебували двоє дітей та двоє дорослих.

"Державне бюро розслідувань уже розслідує цей інцидент, зокрема, опитує свідків і залучає всі можливі носії інформації. Слідство має з'ясувати, як на мирному заході з'явилися військові та чому в них була бойова зброя. Ці питання перебувають не лише на його контролі, але й на контролі вищого керівництва країни", - сказав Чаус.

Читайте також: Журналісти зафіксували момент вибуху на виставці у Чернігові

Очільник області пояснив, що цей захід у Чернігові захотіла організувати громадська організація: це нібито мав бути мирний дитячий захід з ігровими активностями.

«Жодного повідомлення про те, що там буде якась виставка військового озброєння чи військові, не було», — стверджує Чаус.

Читайте також: Прокуратура відкрила справу через поранення дітей у Чернігові на виставці

Як повідомлялось, учора, 3 вересня, у Чернігові приблизно о 13:30 пролунали вибухи. Як з'ясувалося, біля художнього музею відбувалася виставка боєприпасів, один із яких здетонував. Спершу повідомлялось, що внаслідок вибуху травмувалися шестеро дітей. Дворічного хлопчика, який постраждав від вибуху на виставці боєприпасів, оперували майже сім годин.

Фото: Суспільне Чернігів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-