Наєв перевірив боєготовність ЗСУ на Чернігівщині

Наєв перевірив боєготовність ЗСУ на Чернігівщині

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив боєготовність та злагодженість дій у відбитті можливого вторгнення ворога у Північній операційній зоні.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба командування Об'єднаних сил ЗСУ.

“У підрозділах, які виконують завдання в районах, наближених до державного кордону з росією, постійно удосконалюються оборонні системи. Зокрема, на даній позиції підрозділ піднятий за тривогою успішно зайняв визначений рубіж оборони та вогневі позиції”, - зазначив командувач.

За його словами, військовослужбовці мають бойовий досвід, адже виконували завдання з оборони Чернігівщини ще у лютому та березні. Але на даному етапі одним з питань було перевірити, як підрозділ злагоджений у діях під час раптового нападу диверсійно-розвідувальних груп, які можуть діяти у зазначеному прикордонному районі.

“Ці дії дуже важливі, тому що ми перебуваємо у воєнному стані та щодня маємо бути пильними до можливих ворожих дій противника. Наші розвідувальні органи вчасно надають відповідну розвідувальну інформацію про наміри противника. Наразі військове командування своєчасно вживає заходи для реагування на зазначені загрози. Комплекс заходів, пов’язаних з рівнем керівництва командирами та начальниками, та вмілими діями підлеглих є запорукою стійкості оборони та стабільності”, – підкреслив Наєв.

Читайте також: На Чернігівщині обговорили з країнами Балтії відновлення та військову загрозу з боку рф

Як зазначається, командувач також вручив військові нагороди за мужність та бойові заслуги військовослужбовцям, які від початку збройного вторгнення рф в Україну боронили землю від ворога.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 1 вересня ліквідували близько 48 тисяч 350 російських військових, що на 450 осіб більше порівняно з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-