Українців в окупації закликають не брати участі у телефонних «опитуваннях» загарбників

Українців в окупації закликають не брати участі у телефонних «опитуваннях» загарбників

Укрінформ
Рух «Жовта стрічка» закликає мешканців тимчасово загарбаних територій не брати участі в так званих телефонних «опитуваннях» від ворога - це може бути одна зі схем проведення «референдуму».

Про це повідомляє у Телеграмі рух «Жовта стрічка», передає Укрінформ.

«У рашистів нічого не виходить з проведенням псевдореферендуму, тому вони придумують нові схеми, щоб хоча б якось провести «рєфєрєндум», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що одна з таких схем - «громадське опитування», до жителів тимчасово загарбаних територій будуть телефонувати невідомі абоненти з рф, чиї номери починаються на +7.

У таких випадках рух «Жовта стрічка» радить не брати слухавку, скасувати дзвінок. Зазначається, що ні в якому разі не треба спілкуватися з цими людьми, сам факт спілкування може трактуватись ними як позитивна відповідь щодо проведення «референдуму».

Читайте також: В окупованому Бердянську стався вибух біля штабу з підготовки до «референдуму»

Як повідомляв Укрінформ, рух «Жовта стрічка» проводить безстрокову акцію протесту проти «референдуму» на захоплених рф територіях. У Херсоні й надалі з'являються патріотичні стрічки, написи на підтримку ЗСУ та поширюються листівки проти «референдуму». Херсонці промаркували будівлі, які ворог використовує у власних цілях, де може проводитись псевдореферендум.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-