Херсонців закликають триматися подалі від мостів

Херсонців закликають триматися подалі від мостів

Укрінформ
Херсонців закликають триматися подалі від мостів, яких би незручностей це не створювало.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

«Друзі, будь-який міст на Херсонщині сьогодні – це фактично об'єкт критичної інфраструктури, який окупанти використовують у військових цілях. Такі об'єкти – законні цілі для ЗСУ. Без цього область не звільнити. Тримайтеся по можливості від мостів якомога далі, яких би незручностей це не створювало», - написав Соболевський.

Він також зазначив, що ворог, розуміючи, що стаціонарні мости ЗСУ вже не відпустять, продовжує прискореними темпами зводити альтернативні конструкції для переправи особового складу та підвезення боєприпасів.

Читайте також: ЗСУ знищили на Херсонщині три безпілотники росіян

Соболевський висловив впевненість, що українські воїни з інтересом спостерігають за ходом виконання робіт: це ніби легенда про Сизіфа та його працю в сучасній інтерпретації, прокоментував перший заступник голови Херсонської обласної ради.

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ продовжують тримати вогневий контроль над транспортними артеріями, зокрема на окупованій території.

Депутат Херсонської облради Сергій Хлань 22 серпня заявив, що Збройні сили України знову завдають ударів по Антонівському мосту. Інформація про вибухи у тому районі й що Антонівський міст у диму надходить також від містян. Хлань назвав безперспективними плани загарбників знайти альтернативу пошкодженому Антонівському мосту. Війська рф облаштовують переправу з барж у Херсоні. Оскільки ворог у пастці, саме тому він шукає шляхи відходу і думає, як забезпечити відхід з Херсона.

Після ударів ЗСУ по Антонівському мосту з Херсона почали вивозити родини військових рф, що перебували у місті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-