На Харківщині загарбники «зафіксували» власні злочини на вкрадений телефон

На Харківщині загарбники «зафіксували» власні злочини на вкрадений телефон

Відео
Укрінформ
У селі Циркуни Харківської області військові рф знімали свої злочини на телефон, викрадений у місцевої мешканки. Поліція ідентифікувала загарбників за допомогою даних із хмарного сховища.

Про це повідомляє у Фейсбуці керівник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

"Рашисти самі задокументували свої злочини у с. Циркуни", - написав Болвінов.

Він пояснив, що до слідчого управління надійшла заява від жительки області. На її сховищі в Гуглі почали з’являтись фото та відео невідомих чоловіків у військовій формі, які пиячили та розважались на території її будинку, поки жінка була за кордоном.

"Думаю, ви вже все зрозуміли. В Циркунах, коли вони були під окупацією, жили рашисти, і деякі з них заселилися у домівку потерпілої. Зламані двері, купа викраденої техніки, зниклий одяг - чоловічий та жіночий (в тому числі спідня білизна). І, звісно - пральна машина. Все це - стандартний почерк нелюдів, які прийшли на нашу землю творити лихо. Свої фото рашисти робили на викрадену техніку. А мізків відключити хмарне сховище не вистачило", - розповів правоохоронець, зауваживши, що головним шоком для росіян стала пляшка алкоголю зі скорпіоном та змією всередині.

Читайте також: На Харківщині росіяни ходять по хатах і проводять «перепис» побутової техніки

За словами Болвінова, більшість фігурантів уже встановлені. Цікаво те, що вони родом з великих міст - москви, курська, нижнього новгорода - тобто мали раніше бачити пляшки з алкоголем та пральні машинки.

Як повідомляв Укрінформ, слідчі Національної поліції повідомили про підозру восьми російським військовим, які розграбовували житлові будинки у Бучанському районі Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-