У Маріуполі встановлені загарбниками електроопори не витримали першої зливи і впали

У Маріуполі встановлені загарбниками електроопори не витримали першої зливи і впали

Укрінформ
На вулицях тимчасово захопленого ворогом Маріуполя після зливи впали опори і досі з електродротами валяються просто на дорозі.

Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко та оприлюднив відповідне відео, передає Укрінформ.

«Відновлення в реальності. Вулиця Шота Руставелі, 79 та вул. Тарасова, 1. При відновленні електрики встановили електроопори. При першій зливі опори впали і досі з електродротами валяються просто на дорозі. Електрики в будинках немає, проте є небезпека для пішоходів», - написав Андрющенко.

Він нагадав, що у подібній ситуації два тижні тому у Приморському районі електричним струмом від дротів на землі вбило собаку.

«Наступною жертвою може бути дитина або дорослий. Натомість окупаційна влада не реагує. Після гарного відео про «життя повертається» реальна доля маріупольців нікому не цікава», - підсумував радник мера.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: Зворотня депортація: із Пскова до Маріуполя повертають українців

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. З початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тис. були депортовані в росію і на тимчасово захоплені території Донецької області.

Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних захворювань.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя і створюють картинку «відновлення життя міста».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-