Після ударів по мостах загарбники з Херсонщини тікають до Мелітополя

Після ударів по мостах загарбники з Херсонщини тікають до Мелітополя

Укрінформ
Після ударів ЗСУ по мостах через Дніпро у Херсонській області “керівництво” загарбників передислоковується до Мелітополя.

Про це сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону новин, передає кореспондент Укрінформу.

“Керівництво” окупантів після підриву мостів на Херсонщині почало тікати до тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області. Вони передислоковуються до Мелітополя, бо це найближча точка до окупованого Криму, і з неї вони хочуть вести командування”, - сказав посадовець.

За його словами, зараз збирається інформація про те, хто саме з загарбників переміщується. Водночас Федоров наголосив, що місцеві сили опору готові їх зустрічати.

Читайте також: Частина військового керівництва рф виїхала з Херсона - бояться активної фази деокупації

Як повідомлялося, раніше начальник об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк заявила, що Збойні сили України завдали чергового удару по Антонівському мосту у Херсоні.

За її словами, керівний склад російських підрозділів зараз використовує залишки транспортних шляхів для евакуації на лівий берег Дніпра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-