У Силах оборони півдня підтвердили удар ЗСУ по Антонівському мосту

У Силах оборони півдня підтвердили удар ЗСУ по Антонівському мосту

Відео
Укрінформ
Збройні сили України завдали чергового удару по Антонівському мосту.

Про це в ефірі телемарафону єдиних новин повідомила начальник об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, передає кореспондент Укрінформу.

"Знов було завдано удару по Антонівському мосту для того, щоб закріпити його статус остаточно як непроїзний", - сказала Гуменюк.

Читайте також: ЗСУ на вихідних знищили два російські гелікоптери Ка-52

Вона наголосила, що ЗСУ продовжують тримати під вогневим контролем транспортні та логістичні артерії на тимчасово захопленій території.

За словами Гуменюк, наразі на правому березі Дніпра біля Херсона прохід важкою технікою і перевезення боєприпасів "ускладнені до неможливості". Уточнення результатів ударів триває.

Речниця додала, що керівний склад російських підрозділів - від армій до батальйонів - зараз використовує залишки транспортних шляхів для евакуації на лівий берег Дніпра.

Як повідомлялося, перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський 14 серпня заявив, що ЗСУ в Новій Каховці та Музиківці на Херсонщині знищили склади з боєприпасами і військовою технікою ворога. Крім того, вночі було чути вибухи у передмісті Херсона - Антонівці.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-