У знищених ворожих складах на Херсонщині зберігалася ще й військова техніка

У знищених ворожих складах на Херсонщині зберігалася ще й військова техніка

Укрінформ
ЗСУ в Новій Каховці та Музиківці на Херсонщині знищили склади з боєприпасами та військовою технікою ворога.

Про це в ефірі телемарафону єдиних новин заявив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

«Так, є інформація підтверджена вже по знищенню військових об’єктів і в Новій Каховці, і в Музиківці. За інформацією, яка є, там були розташовані досить крупні військові склади з озброєнням, з боєприпасами. І крім того, там зберігалася ще й військова техніка», - зазначив Соболевський.

Так само вночі було чутно вибухи у передмісті обласного центру - в Антонівці. Як сказав Соболевський, чекаємо підтвердження, чи це попадання по Антонівському мосту чи по іншому об’єкту.

За його словами, наразі жоден із мостів на Херсонщині непридатний до використання для перевезення важкої техніки чи боєприпасів, сьогодні ЗСУ взяли під вогневий контроль всі логістичні шляхи ворога. «Логістика у них (у військових рф – ред.) розірвана у клоччя фактично», - каже Соболевський. За його словами, військові рф використовують понтонні переправи, але це не вирішує проблеми.

Читайте також: Мешканців Херсонщини закликали евакуюватися - необхідно для деокупації

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ зруйнували мости через Дніпро і перекрили рф постачання на Херсонщину.

Також, як повідомив 14 серпня депутат облради Сергій Хлань,на Херсонщині ЗСУ знищили ще два ворожі склади з боєприпасами – у Новій Каховці й Музиківці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-