«Дипломи, які ніколи не видадуть»: у Львові вшанували студентів, загиблих від агресії рф

«Дипломи, які ніколи не видадуть»: у Львові вшанували студентів, загиблих від агресії рф

Фото
Укрінформ
Студентська рада Львова та управління молодіжної політики ЛМР провели соціальну акцію «Дипломи, які ніколи не видадуть» у пам’ять загиблих студентів внаслідок повномасштабного вторгнення.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«Молоддю в Україні вважаються особи від 14 до 35 років, і студентство складає найбільш активну аудиторію, що розвиває своє місто, країну, приносить та вводить зміни. Саме тому ця акція є жорстоким нагадуванням кожному про те, що ми маємо продовжувати боротьбу та волонтерство у пам’ять тим, хто загинув, захищаючи батьківщину. З перших днів повномасштабної агресії росії в Україну молоді люди взяли в руки зброю і пішли захищати свою країну. На жаль, дуже багато молодих людей загинули, і ми повинні пам’ятати про них, вшановувати їх», – наголосив керівник управління молодіжної політики Львова Ростислав Зелик.

У Львові вшанували пам’ять загиблих внаслідок російської агресії студентів / Фото: Пресслужба ЛМР

Зазначається, що у День молоді на площі Ринок у Львові розмістили більше ніж 40 дипломів студентів з усієї України, що загинули у боротьбі за незалежність нашої країни. Ці дипломи ніколи не побачать своїх власників. На них вказані лише ті імена, що зараз відомі, справжня цифра загиблих є набагато більшою.

Як повідомляв Укрінформ, російські військові пошкодили 43 заклади вищої освіти, 5 із них зруйновано повністю. Найбільше постраждали університети Харківської області (один заклад зруйновано, 19 - пошкоджено), Донецької (6 - пошкоджено), Запорізької (4 - зруйновано), Чернігівської (3 - пошкоджено), Миколаївської (3 - пошкоджено).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-