Зрадниці та «коригувальнику» з Миколаєва обрали суворіші запобіжні заходи

Зрадниці та «коригувальнику» з Миколаєва обрали суворіші запобіжні заходи

Укрінформ
На Миколаївщині апеляційний суд обрав суворіші запобіжні заходи зрадниці та «коригувальнику».

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Миколаївській апеляційний суд задовольнив апеляційні скарги Миколаївської обласної прокуратури та обрав більш суворі запобіжні заходи двом мешканцям м. Миколаєва. Зокрема, йдеться про 51-річну жінку, підозрювану у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 ККУ), та 47-річного чоловіка, підозрюваного у несанкціонованому поширенні інформації про рух, переміщення та розміщення Збройних сил України (ч.3 ст. 114-2 ККУ)», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Миколаєві СБУ затримала коригувальника ворожого вогню

Зазначається, що прокурори не погодилися з попередніми рішеннями суду та оскаржили їх в апеляційній інстанції, наполягаючи на обранні більш суворих запобіжних заходів.

Відтак жінці замість домашнього арешту обрано тримання під вартою без права внесення застави, а чоловіку - замість тримання під вартою із заставою у 200 тис. грн обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із заставою в 1 мільйон 560 тисяч грн.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська загарбників обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-