ворог намагається переконати мелітопольців, що від росії немає куди тікати – розвідка

ворог намагається переконати мелітопольців, що від росії немає куди тікати – розвідка

Укрінформ
російські загарбники намагаються переконати жителів тимчасово захоплених територій у тому, що нібито Україну вже поділили.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними розвідки, росіяни на тимчасово захоплених територіях проводять пропагандистську кампанію, спрямовану на зневіру жителів в українській владі та можливості визволення.

“Керівництво великих підприємств Мелітополя отримало вказівку проводити збори та бесіди з персоналом, на яких доводити наступну інформацію: “Україну вже поділили. На території західних областей ввели в обіг польські злоті, в більшості магазинів подвійні цінники. Від росії немає куди тікати. Україна не та, якою була”, - ідеться у повідомленні.

У ГУР підкреслили, що ці заходи спрямовані на підрив морально-психологічної стійкості українських громадян.

Втім, усім жителям тимчасово захоплених територій слід пам’ятати: усі українські землі будуть обов’язково звільнені, Україна залишиться неподільною та унітарною державною, а кожен загарбник і колаборант отримає заслужену відплату, наголосили у розвідці.

Читайте також: У Мелітополі партизани «пошкодили» штаб «єдиної росії»

Як повідомляв Укрінформ, росіяни у Мелітополі мають намір проводити псевдореферендум упродовж семи днів. Ходити по квартирах містян організатори будуть у супроводі фсб рф чи поліції.

Фото: ГУР МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-