Ще один став непотрібним? На Херсонщині росіяни звинуватили колаборанта у пограбуваннях

Ще один став непотрібним? На Херсонщині росіяни звинуватили колаборанта у пограбуваннях

Укрінформ
На Херсонщині росіяни затримали «першого заступника гауляйтера» Нової Каховки та Каховського району Віталія Єфіменка за те, що той організував злочинне угруповання, яке вдиралося до будинків заможних жителів району – людей били та грабували.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав каховський журналіст Олег Батурін.

«Російські окупанти оприлюднили відео з затриманням «першого заступника гауляйтера» Нової Каховки та Каховського району, знаного «побєдобєсца», каховчанина Віталія Єфіменка. Його звинуватили в «організації злочинного угруповання», яке вдиралося до будинків заможних жителів району, звинувачувало їх у співпраці з СБУ, марсіанами та іншими казковими «бандерівцями» та під цим «соусом» грабували їх, били та погрожували вбивством», - написав журналіст.

Читайте також: Із Херсона після удару по Антонівському мосту почали вивозити родини військових рф

Він підкреслив, що при цьому самі російські загарбники продовжують грабувати жителів Херсонщини.

Насправді кожен, хто хоча б трішки цікавився тим, що відбувається на захоплених росією територіях, цим подіям зовсім би не здивувався, наголосив Батурін.

Читайте також: росіяни посилюють тиск на місцеве населення на захоплених територіях – розвідка

Як повідомляв Укрінформ, депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань 6 серпня заявив про смерть одного з призначених російськими загарбниками «керівників» Нової Каховки Віталія Гури, на якого раніше було скоєно замах.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-