На Херсонщині викрили чотирьох колаборантів, які працюють на ворога

На Херсонщині викрили чотирьох колаборантів, які працюють на ворога

Укрінформ
На Херсонщині викрили чотирьох колаборантів, які працюють на ворога - вони обійняли посади у новостворених «правоохоронних» органах й так званій «військово-цивільній адміністрації».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Херсонської області.

«В Херсоні, Олешках та Генічеському районі викрито чотирьох колаборантів, які добровільно погодилися на співпрацю з окупаційною владою та обійняли посади у новостворених «правоохоронних» органах й т.зв. «військово-цивільній адміністрації», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в Олешківській територіальній громаді місцевий житель перейшов на бік ворога і сприяє самопроголошеній "владі" в реалізації зернових культур, які російські агресори незаконно конфісковують у законних власників - керівників сільськогосподарських фермерських підприємств.

За минулу добу поліція відкрила 24 кримінальні провадження за фактами воєнних злочинів російських військових на Херсонщині. Серед них: обстріли населених пунктів, викрадення людей, знищення врожаю, колабораційна діяльність.

Читайте також: У Херсоні загарбники викрали міндобрива у порту та захопили мережу АЗС

Як повідомляв Укрінформ, 30 травня загарбники відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів; блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають жителів області. У Херсоні російські загарбники обшукують гаражі, просто на вулицях зупиняють людей, чоловіків змушують роздягатися, обшукують автомобілі.

На Херсонщині загарбники вирішили забрати та перерозподілити зерно із зерносховищ компанії «Нібулон». Вони знищують урожай фермерів, щоб залякати їх.

Фото: Фейсбук поліції Херсонської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-