У Херсоні загарбники викрали міндобрива у порту та захопили мережу АЗС

У Херсоні загарбники викрали міндобрива у порту та захопили мережу АЗС

Укрінформ
У Херсоні з порту військові рф викрали складні мінеральні добрива, також в обласному центрі вони захопили мережу автозаправних станцій, а біля Олешок - базу зеленого туризму.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Херсонської області.

«З території порту в Херсоні військові рф викрали 22 тонни складних мінеральних добрив вартістю понад 500 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що в обласному центрі російські агресори захопили мережу автозаправних станцій. А біля міста Олешки озброєні військові рф захопили базу зеленого туризму. Нині окупанти незаконно проживають на території бази відпочинку та розкрадають майно, яке там знаходиться.

Окрім того, в Іванівці та Високопіллі військовослужбовці російської армії викрали автомобілі місцевих жителів та обікрали будинки, вивезли всю побутову техніку, наголосили в поліції.

Читайте також: росіяни вкрали бренд районної газети на Херсонщині

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні російські загарбники захопили підприємство з виробництва будівельних матеріалів. Також у передмісті Херсона військові рф захопили сільськогосподарську базу. Сума матеріальних збитків становить майже 5 млн грн.

30 травня росіяни відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів, блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають жителів області, російські загарбники обкрадають фермерів та бізнес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-