На Харківщині за добу через обстріли загинула людина, п’ятеро поранені

На Харківщині за добу через обстріли загинула людина, п’ятеро поранені

Укрінформ
На Харківщині за добу внаслідок російських обстрілів загинула одна людина та п’ятеро отримали поранення.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, протяги доби на Харківщині від обстрілів окупантів загинула 1 людина, поранення отримали 5 мирних мешканців», - ідеться в повідомленні.

Один загиблий та один поранений у Харкові - внаслідок вчорашнього ранкового обстрілу з РСЗВ. По області госпіталізували 4 людини: жінку 71 років в Чугуївському районі, чоловіків 72 та 45 років у Дергачівській громаді, зазнав поранень 59-річний чоловік у Кутузівці Харківського району. За даними Синєгубова, стан двох пацієнтів - тяжкий.

В ОДА повідомили, що вночі ворог знову обстрілював Харків.

«Попередньо - ракетні, тип встановлюють правоохоронці. Вночі близько 2:00 год ворог завдав ударів по Шевченківському та Індустріальному районах. У Шевченківському окупанти не знайшли іншої цілі і пошкодили готельно-ресторанний комплекс. Ще один удар зафіксовано на відкритій території в Індустріальному районі, пошкоджено елементи транспортної та критичної інфраструктури. Постраждалих немає», - поінформував керівник області.

Також протягом минулої доби війська рф обстрілювали населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Харківського, Лозівського та Ізюмського районів області. Зокрема, у Богодухівському районі через обстріли горіло поле з пшеницею, фермери власноруч погасили пожежу, яка знищила 3 гектарів урожаю. У Чугуївському – знищили склад з насінням.

«На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку ворог обстрілює позиції наших захисників з артилерії та танків, використовує авіацію. Українські військові впевнено тримають свої позиції та завдають ударів у відповідь», - зазначив Синєгубов.

Читайте також: На Харківщині загарбники змушують підприємців купувати «дозвіл» на свою діяльність

Як повідомлялося, в ніч на 8 серпня загарбники масовано обстріляли селище Печеніги Чугуївського району. Там загинула людина ще двоє отримали поранення. В результаті російських ракетних ударів і артобстрілів зруйновано дитячий центр творчості, корівники, тік, частину водогону, пошкоджено будинок культури, промислове підприємство та десятки приватних будинків.

Фото: Телеграм Олега Синєгубова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-