У селищі на Харківщині війська рф зруйнували дитячий центр творчості та ферму

У селищі на Харківщині війська рф зруйнували дитячий центр творчості та ферму

Фото
Укрінформ
У селищі Печеніги Харківської області в результаті російських ракетних ударів і артобстрілів зруйновано дитячий центр творчості, корівники, тік, частину водогону, пошкоджено будинок культури та десятки приватних будинків.

Про це повідомив у Телеграмі Печенізький селищний голова Олександр Гусаров, передає Укрінформ. 

«Вщент зруйнована будівля центру дитячої та юнацької творчості, де наші діти займалися позашкільною освітою. На сільгосппідприємстві зруйновано корівники, вбито дев'ятнадцять корів. Зруйновано тік для зберігання наших врожаїв. Зруйновано два житлові будинки, пошкоджено Будинок культури, підприємства промислового виробництва й десятки приватних домоволодінь», - повідомив Гусаров.

Він зазначив, що пошкоджені дахи, вибиті шибки, зруйновано господарські будівлі, гаражі, також знищено шкільний і приватний автомобілі.

Читайте також: росіяни за добу обстріляли 42 населені пункти, на Харківщині знищили 10 гектарів пшениці

«Ворогом зруйновано частину водопроводу та пошкоджено лінії електропередач», - поінформував селищний голова.

Гусаров зауважив, що обстріл в ніч на 8 серпня був найпотужнішим за увесь час.

У селищі на Харківщині війська рф зруйнували дитячий центр творчості та ферму / Фото: t.me/gusarov_pechi

«Такого терору проти мирних людей Печеніги не знали, напевно, з часів свого заснування. Минулої ночі селище зазнало трьох ракетних та кількох артилерійських ударів з боку російської армії», - додав селищний голова.

Від ночі в селищі працювали рятувальники, газівники-аварійники та енергетики, місцеві комунальники працюють, аби якнайшвидше ліквідувати значне пошкодження водогону та відновити водопостачання.

Як повідомлялося, вночі внаслідок ракетних ударів з боку військ рф у Печенігах загинула одна людина та дві отримали поранення. Жителів влада закликає максимально обмежити пересування вулицями найближчими днями та триматися поближче до укриттів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-