Військові рф на блокпостах відновлюють зі смартфонів херсонців видалені файли

Військові рф на блокпостах відновлюють зі смартфонів херсонців видалені файли

Укрінформ
На Херсонщині на блокпостах російські загарбники під час перевірок місцевих мешканців використовують техніку для відновлення видалених файлів зі смартфонів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська ОДА.

«Окупанти почали використовувати на блокпостах техніку для відновлення видалених файлів зі смартфонів», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: росіяни посилюють тиск на місцеве населення на захоплених територіяхрозвідка

Зазначається, що загарбники можуть затримати людину навіть за звичайне фото з прапором або з українською музикою. Зокрема, за інформацією розвідки, посилюється пресинг місцевого населення на блокпостах у Голій Пристані.

Читайте також: Як безпечно користуватися Wi-Fi: розяснення Держспецзвязку

Як повідомляв Укрінформ, 30 травня загарбники відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів; блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають жителів області. У Херсоні російські загарбники обшукують гаражі, просто на вулицях зупиняють людей, чоловіків змушують роздягатися, обшукують автомобілі.

Читайте також: Як правильно видаляти файли з телефону, аби ворог їх не відновиврозяснення

Загарбники вилучають POS-термінали - це наступний крок придушення херсонців, бо без терміналів велика кількість людей, особливо пенсіонерів, втрачають можливість купувати їжу в магазинах.

Тренер з нових медіа, експерт з інформаційно-комунікаційних інтернет-технологій херсонець Юрій Антощук розповів, як в умовах тимчасової окупації ховати чати і канали підписки на телефонах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-