росіяни вночі знову обстріляли Торецьк, пошкоджений супермаркет у центрі міста

росіяни вночі знову обстріляли Торецьк, пошкоджений супермаркет у центрі міста

Фото
Укрінформ
На Донеччині загарбники знову обстріляли Торецьку громаду, пошкоджено будівлю торгівельного центру в центральній частині міста. Обійшлося без жертв. Влада закликає евакуюватися.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Торецька міська військова адміністрація.

«Російські терористи вночі знов обстріляли Торецьку громаду. Пошкоджено будівлю "АТБ-Маркет" у центральній частині міста. Цього разу обійшлося без жертв», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вже зранку працівники комунальних служб громади: АКП "Комунальник", КП "Торецьккомсервіс", ПП "Техноком Н" та Торецьке ВУВКГ КП "Вода Донбасу" приступили до розбирання завалів та приведення в належний стан прилеглих територій.

Читайте також: На Донеччині за добу евакуювалися майже 800 цивільних – ОВА

Влада міста ще раз закликала мешканців міста евакуюватися: «Російські терористи безжальні, руйнують все навкруг та вбивають мирних жителів. Не перетворюйте себе на їх мішень! Евакуація - це складно, але вона врятує Вам життя!».

Як повідомлялося, російські загарбники 4 серпня близько 11.00 обстріляли зупинку громадського транспорту в Торецьку, в результаті чого восьмеро людей було вбито та четверо зазнали поранення, серед них три дитини.

Агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. У регіоні вже давно немає газопостачання, а в багатьох населених пунктах - і водопостачання. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на свої попередні позиції.

Читайте також: Зруйновані будинки, церква та дві зупинки: росіяни за добу обстріляли 16 міст і сіл на Донеччині

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, інші всі повинні евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що розпочалася обов’язкова евакуація з Донеччини.

Фото: Торецька ВЦА, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-