На Донеччині за добу евакуювалися майже 800 цивільних – ОВА

На Донеччині за добу евакуювалися майже 800 цивільних – ОВА

Фото
Укрінформ
На Донеччині за минулу добу отримали допомогу та евакуювалися майже 800 цивільних жителів регіону. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області.

«Особовим складом Головного управління під час евакуації на залізничному вокзалі в м. Покровськ надана допомога 725 особам, з них 85 дітей та 7 осіб з обмеженими фізичними можливостями», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що за минулу добу рятувальниками була проведена евакуація 17 осіб з Бахмутського та Краматорського району.

Крім того, під час евакуації в місті Торецьк бійцями ДСНС було надано допомогу 33 особам, з них 11 дітям.

Читайте також: На Донеччині артилеристи знищили дві ворожі САУ «Акація»

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. У регіоні вже давно немає газопостачання, а в багатьох населених пунктах - і водопостачання. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на свої попередні позиції.

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, інші всі повинні евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що розпочалася обов’язкова евакуація з Донеччини. Перший потяг прибув вранці 2 серпня у Кропивницький.

Фото: Фейсбук ГУ ДСНС України у Донецькій області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-